Politica de confidențialitate

Bersan Consulting SRL, denumită generic în cele ce urmeaza ca si MAGNOLIA RESORT sau Pensiunea Magnolia , în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magnoliaresort.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către clienți atunci când utilează acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a fost creată și aplicată prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al vizitatorului cu privire la acestea și reprezintă intreaga înțelegere (contractul) dintre părti.

MAGNOLIA RESORT își rezervă dreptul de a schimba și de a actualiza în orice moment conținutul website-ului magnoliaresort.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ai agreat să le respecți.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul iar cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Definitii

  1. date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  9. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
  10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal
MAGNOLIA RESORT poate colecta date cu caracter personal dar numai cu acordul utilizatorului și dacă sunt furnizate voluntar.

Formularul de comanda prezentat pe site-ul magnoliaresort.ro cere informatii prin care poți fi identificat sau prin care te putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru confirmarea comenzii
  • Pentru a anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. MAGNOLIA RESORT colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat prin intermediul Google Analitycs. MAGNOLIA RESORT poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
    • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
    • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a furniza un serviciu cat mai bun.

În diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa ta de email este folosita pentru a îți trimite un raspuns si mesajul tău este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decizi sa ne contactezi din nou. Adresa ta de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar MAGNOLIA RESORT le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul tău.

MAGNOLIA RESORT poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii;  (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale MAGNOLIA RESORT si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

MAGNOLIA RESORT nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
MAGNOLIA RESORT poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de analize/rapoarte;
  • realizarii de informari;
  • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre PENSIUNEA MAGNOLIA

Legaturi externe
Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului MAGNOLIA RESORT, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de PENSIUNEA MAGNOLIA.

Minori
MAGNOLIA RESORT nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. MAGNOLIA RESORT poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca esti minor si accesezi un Site o poți face doar dacă ești sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
Daca ai intrebari legate Politica de Confidentialitate sau dorești să fii informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre MAGNOLIA RESORT și care te privesc direct, te rugăm sa ne contactezi.

Termeni si conditii de utilizare
Te rugăm să accesezi și secțiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei tale pe Site.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. În caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamației la sediul MAGNOLIA RESORT.

Îți multumim ca vizitezi acest website. Speram ca vei fi incantat să aflii mai multe despre MAGNOLIA RESORT și serviciile oferite.

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web magnoliaresort.ro si despre modul în care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

Magnolia Resort respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a te informa asupra modului in care magnoliaresort.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, esti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu esti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, te rugam sa nu utilizezi acest site web. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Te incurajam sa revizitezi periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a te asigura ca esti informat cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Informatii colectate de magnoliaresort.ro
Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele tale prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv magnoliaresort.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?
Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele tale (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduci ori de cate ori vei reveni la site sau vei naviga de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul tău ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta ta pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

E-mail marketing
În urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, magnoliaresort.ro colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Te asiguram ca adresele de email folosite de tine pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca MAGNOLIA RESORT a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, MAGNOLIA RESORT poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse și/sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial.

Fiecare e-mail trimis de MAGNOLIA RESORT va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele tale cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la info@cazareviseu.ro sau prin telefon la +40 (745) 907 235