Termeni și condiții de utilizare

Bun venit pe magnoliaresort.ro. Te rugam să parcurgi cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale prezentului website, prezentate în detaliu mai jos. Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul tău explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Bersan Consult S.R.L. cu sediu in Viseu De Sus, Str. Arșița Nr. 92, înregistrată la Reg. Com sub nr.  J24/124/2011 și având Codul de Identificare Fiscală: 28050424 este proprietarul/administratorul website-ului www.magnoliaresort.ro

Bersan Consult S.R.L., denumită generic in cele ce urmeaza si Pensiunea Magnolia sau Magnolia Resort, iși rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidentialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a fi la curent cu termenii si conditiile pe care ai agreeat să le respecți.

1. Informații personale
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului magnoliaresort.ro. Pensiunea Magnolia nu poate fi facută responsabilă pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului
Pensiunea Magnolia garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, fara acordul scris al Bersan Consult S.R.L.

3. Securitatea datelor personale
Datele personale vor putea fi utilizate de catre Magnolia Resort pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele tale personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Magnolia Resort se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client si Bersan Consult S.R.L.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informatiilor care se află în controlul nostru.

Pensiunea Magnolia se obligă să respecte drepturile conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta trimisa la adresa de e-mail a Magnolia Resort, se obligă: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, in mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora; să inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Magnolia Resort certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Pensiunii Magnolia să îți confirme dacă prelucrează sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Pensiunii Magnolia să rectifice, actualizeze, blocheze sau să sterargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Pensiunii Magnolia să înceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Pensiunii Magnolia să înceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@cazareviseu.ro

În vederea eliminării riscului ca datele tale să intre in posesia și/sau să fie folosite abuziv de terte persoane: Pensiunea Magnolia garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Magnolia Resort.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI magnoliaresort.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright
Întregul conținut al site-ului magnoliaresort.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Bersan Consulting SRL și este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Bersan Consulting SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

5. Mod de lucru.
Prin accesarea site-ului magnoliaresort.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Magnolia Resort, comunicarea se realizează in mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Pensiunea Magnolia în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Magnolia Resort.

6. Plata serviciilor
Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestării serviciilor de cazare.
Bersan Consulting S.R.L. acceptă urmatoarele cărti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard.

7. Tarife
Tarifele afisate în site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA, dar nu includ alte eventuale taxe (ex: mic dejun). Exceptiile sunt specificate clar pe site.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorările de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

8. Plati / garantii
Efectuarea rezervarilor prin site-ul magnoliaresort.ro este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia pensiunii in momentul cazării, sau in avans catre Bersan Consulting S.R.L. Stabilirea modului de plata se face în momentul efectuării rezervării și numai prin selectarea posibilităților din meniul site-ului. Eventualele solicitări legate de modul de plată înscrise în campul ‘Detalii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate să nu permită alegerea unui anumit mod de plata.

9. Informatiile introduse de utilizator
Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit pensiunii doar informatiile esentiale necesare efectuării rezervării. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Magnolia Resort poate anula fară avertisment rezervarile efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, Pensiunea Magnolia poate anula orice rezervare efectuata de către un utilizator care nu poate fi contactat telefonic în legătură cu rezervarea efectuata, dar nu și dacă utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervări prin magnoliaresort.ro și acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost plătite în avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator si societatea Bersan Consulting SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Bersan Consulting SRL și utilizatori, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanța, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea Bersan Consulting SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului magnoliaresort.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabila către utilizatori, în acest sens. Societatea Bersan Consulting SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul magnoliaresort.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.