MAGNOLIA RESORT

Despre noi

Magnolia Resort este situată în mediul rural, la marginea Parcului Natural Munţii Maramureşului, şi oferă unităţi de cazare cu TV prin cablu și acces gratuit la Wi-Fi pe întreaga proprietate.

Pensiunea noastră poate găzdui Team Building-uri, evenimente sociale, prezentări, training-uri de formare și dezvoltare profesională.

Magnolia Resort vă așteaptă și cu oferte corporate pentru grupuri de 15-25 de persoane. Serviciile includ demipensiune, 2-3 nopti de cazare, amenajarea salonului pentru prezentări echipat cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart. Asigurăm servicii de coffee break și parcare privată.

Informații generale valabile pentru clădirile A, B:

Tarifele afișate sunt pentru camerele dublă/twin, dublă superioară/apartament, pentru 2 persoane și includ micul dejun cu produse de bază tradiționale și de origine locală.

❖ Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.
❖ Rezervările se fac prin Email / SMS / Facebook / WhatsApp, sau telefonic și se confirmă prin email.
❖ Pentru confirmarea sejururilor turistice se solicită un avans în funcție de valoarea ofertei.
❖ copii între 0-3 ani beneficiază de cazare gratuită (dacă nu se solicită pat suplimentar).
❖ pentru persoanele de peste 3 ani se achită suplimentar 80 lei și se asigură mic dejun, pat suplimentar +/sau set de lenjerie și set de prosoape.
❖ Ocuparea minimă pentru fiecare tip de cameră este de două persoane.

Te informăm că ultimii 900 metri ai drumului spre locația noastră NU sunt asfaltați.

Cladirea A
de la 200 Lei / cam

Clădirea B
de la 300 Lei

Chalets
de la 550 Lei

Timpul tău liber

(distanțe cu plecare din Vișeu de Sus):

Mânăstirea de la Bârsana [ 42km ]

Ansamblul monahal a fost construit din lemn, după tradiția locală. Acesta este compus din: poarta specifică maramureșeană, turnul cu clopotnița, biserica (cu o înălțime de 57 m), altarul de vară, chiliile călugărilor, capela, casa maiștrilor și casa artiștilor.

Cimitirul Vesel din Săpânța [ 78Km ]

Cimitirul Vesel este un cimitir din localitatea Săpânța, județul Maramureș, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci există chiar versuri în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele respective.

Plimbarea cu Mocănița [ 4km ]

Calea ferată forestieră pe ecartament îngust din județul Maramureș, care merge din Vișeu de Sus, pe Valea Vaserului, până în Carpați, la stația Coman, aproape de granița cu Ucraina.